8055939037_f9bcb6a7b7_o

SALVA LÓPEZ I EL ROCK

Salva Rock és el "conferenciant rocker" o "l'speaker de la guitarra elèctrica", un professional reinventat que viu a la intersecció de diversos mons: l'empresarial (llicenciat en CC. Econòmiques i Empresarials amb gairebé 15 anys d'experiència nacional i internacional en diferents sectors), l'acadèmic (professor innovador i disruptiu de màrqueting, innovació i creativitat) i el musical (músic multi-instrumentista amb dos discos publicats).

Salva Rock és:

 

  • Un conferenciant MOLT DIFERENT. Dono conferències d’alt Impacte sobre temes empresarials i de desenvolupament professional, normalment amb la meva guitarra a les mans. El que jo faig es diu edutainment (education & entertainment), i també mindshaking, perquè sacsejo mentalitats.
  • Un formador innovador. Imparteixo tallers de formació per a col·lectius empresarials i professionals sobre diferents temàtiques: parlar en públic, màrqueting, millorar l’experiència dels clients, lideratge creatiu, creativitat competitiva … I per descomptat, ho faig amb el meu estil personal, sorprenent, arriscat i innovador .
  • Un professor disruptiu. Dono classes de màrqueting i creativitat a ESADE Business School. Intento proporcionar als alumnes la millor experiència possible, transformar-los i convertir-los en participants actius. Faig neuro-didàctica.
  • Un desprogramador i transformador, intento desprogramar la meva audiència, que es formuli preguntes noves i pensi de manera divergent, perquè les preguntes innovadores ens porten a un viatge al·lucinant.
  • Un músic. Cantant, guitarrista i compositor, he muntat i desmuntat diverses bandes. Acabo de publicar el meu segon disc, tot en català, i el primer amb la meva nova banda: Flames Blanques (escolta’l a Spotify, Amazon i iTunes). Integro la música a la majoria d’altres coses que faig a la vida. No puc evitar-ho.
  • Un learnaholic, és a dir, addicte a l’aprenentatge. L’etern estudiant, sempre intentant aprendre de tot i de tots …
  • Un escriptor. He escrit dos llibres relacionats amb la música i l’empresa i freqüentment escric articles. Actualment estic escrivint el meu tercer llibre, aquest cop sobre educació disruptiva.

 

Aquí pots veure les ressenyes dels meus dos llibres fins ara:

 

– ‘Rockvolución Empresarial: lecciones del mundo de la música para directivos y emprendedores’. Empresa Activa. 2012
– ‘Perseguint l’Excel·lència: el veritable valor dels processos’. És un iBook només per iPad. Disponible a iTunes Store

Seguim?