FORMACIÓ PER A EMPRESES

Des de 2008 imparteixo tallers de certes temàtiques amb les que em sento còmode, sempre amb la intenció de transformar als participants, enriquir-los, obrir les seves ments, i tot això en un format amè i divertit. Tots els meus tallers són a mida dels participants i normalment treballo amb grups petits-mitjans (de fins a 20 persones). També ajudo individualment a directius que necessiten millorar en les seves habilitats comunicatives o s’enfronten a una presentació d’alt risc.

 

Aquí tens una llista curta, però més avall en aquesta pàgina tens més detall de cada taller:

 

  • Taller de Creativitat Competitiva / Lideratge Creatiu
  • Taller de disseny i millora de l’Experiència del Client
  • Parlar en públic
  • Coach de comunicació per a directius

El meu catàleg de tallers per a empreses

 

  1. Taller de Creativitat Competitiva / Lideratge Creatiu: Si sempre ens fem les mateixes preguntes, llavors sempre arribem a les mateixes respostes. Però si la qüestió és formular noves preguntes … Com pensar disruptivament? Com estimular la Cultura de la Creativitat en una organització? Com tenir noves idees? Aquest és un taller que he realitzat per a tot tipus de perfils, des juntes directives, comandaments intermedis i fins a equips de disseny de producte. De vegades faig servir una Reactable com a part del taller. La Reactable és un instrument musical del sXXI que hauràs vist a la tele en mans de David Guetta, Björk, i altres músics innovadors. Jo sóc l’únic formador del món que la fa servir en tallers de formació. És una experiència impactant.
  2. Taller de millora de l’Experiència del Client: Aquest és un taller dissenyat per re-pensar l’experiència que oferim als nostres clients, especialment indicat per a empreses que tinguin botigues i tractin al client directament. Hi ha tantes coses que no pensem, que descuidem, i que són transcendentals per fidelitzar el client. Perquè el 95% de les decisions de compra són inconscients i es prenen des del món emocional. Com podem recolzar-nos en això per establir una millor relació amb els nostres clients? Si no et conformes amb tenir clients i vols tenir FANS … aquest pot ser el teu taller.
  3. Parlar en públic: Inevitablement, després d’anys donant xerrades en públic per tot el món, va arribar el moment de compartir allò après, d’ajudar a altres persones a passar-ho bé comunicant i convertir-lo en una oportunitat de millora i transformació. És en certa manera terapèutic per als participants, que vénen amb les seves pors, les seves ganes de superar les barreres que senten quan pugen a una tarima. M’encanta explicar els meus millors trucs apresos en anys de xerrades i de classes en escoles de negocis per tot el país.
  4. Coach de comunicació per a directius: Hi ha molts directius que el seu fort no és comunicar, i no obstant això s’enfronten a la necessitat de fer-ho, i a més han de fer-ho molt bé degut al seu càrrec i a la importància dels fòrums en què han de parlar. De vegades ajudo a alguns a preparar aquesta xerrada que els aclapara i els angoixa perquè tornin triomfants. Parlar en públic pot i ha de ser quelcom inspirador, transformador i fins i tot divertit i impactant. A mi em funciona …